Voor ons actuele website ga naar BorcaDen - Computer & GSM Reparatie - Den Haag

Cart Contents (16)CheckoutMy Account

€ 24,99

Wi-Fi adapter N300
[CMPSC-WLA2103]
Minimum order: 1

Wi-Fi adapter N300
Heeft je notebook of pc geen voorzieningen voor draadloos internet? Of wil je je notebook upgraden zodat die betere draadloze prestaties levert? Plaats de Wi-Fi USB Adapter N300 in je notebook of desktop-pc en maak verbinding met elk draadloos netwerk, bijvoorbeeld met je draadloze thuisnetwerk of een openbare Wi-Fi-hotspot in een café.



Met de Wi-Fi USB Adapter N300 kun je gebruikmaken van een draadloze netwerkverbinding met een hoge snelheid tot 300 Mbps, als je router en/of andere desktop-pc's deze overdrachtsnelheid ook ondersteunen.



Dankzij de externe antenne profiteer je van een maximaal draadloos bereik. De antenne is volledig verstelbaar: draai de antenne om ‘dead spots’ in huis uit te schakelen. De antenne kan ook worden verwijderd en de standaard RP-SMA-aansluiting is compatibel met diverse binnenantennes en richtantennes. Hierdoor kun je upgraden naar een nog gevoeligere antenne voor een nóg betere draadloze dekking.



De Wi-Fi USB Adapter N300 wordt geleverd met een OPS-knop (One Push Set-up) waarmee je met slechts één druk op de knop veilig verbinding met de router kunt maken.

• Draadloze snelheid: 300 Mbps

• Afneembare en verstelbare antenne

• Compatibel met verschillende antennes

• OPS: One Push Set-up




Voorraad: 61
Reviews
Manufacturers