Voor ons actuele website ga naar BorcaDen - Computer & GSM Reparatie - Den Haag

Cart ContentsCheckoutMy Account

€ 80,99

Wireless ceiling PoE access point N300
[CMPSC-WLX3000B]
Minimum order: 1

Wireless ceiling PoE access point N300
Met de WLX-3000B Wireless Ceiling PoE Access Point N300 voeg je eenvoudig 300N Wi-Fi toe aan je bekabelde of draadloze kantoornetwerk. De access point is ideaal om je bekabelde kantoornetwerk draadloos te maken of om je bestaande Wi-Fi netwerk te upgraden voor hogere draadloze snelheden. De access point gebruikt de draadloze 802.11n-technologie en ondersteunt overdrachtsnelheden tot 300 Mbps. Bovendien biedt de access point een groter bereik over meerdere verdiepingen en enorme flexibiliteit wanneer je op mobiele apparaten, zoals notebooks of tablets, werkt.



Door het subtiele ontwerp en het feit dat het apparaat aan het plafond te monteren is, vormt het een harmonieus geheel met de omgeving. De access point kan ofwel via de meegeleverde stroomkabel gevoed worden, ofwel via een Ethernet-kabel. Als je voor de optie Power over Ethernet (PoE) kiest, heb je het voordeel dat de access point niet in de buurt van een stopcontact geplaatst hoeft te worden. Sluit de WLX-3000B simpelweg met een Ethernet-kabel aan op een PoE-switch of een PoE-injector.



De access point wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord. Als je veilig draadloos verbinding met de access point wilt maken, hoef je alleen maar op de geïntegreerde OPS-knop te drukken.



Dit product wordt geleverd met de uitgebreide garantie van 10 jaar. Activeer eenvoudig deze garantie door het product binnen 3 weken na aankoop te registreren.


Voorraad: 19
Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search

Kleurcode Weerstanden
0 items
Manufacturer Info
Other products
Share Product
Languages
Nederlands English