Voor ons actuele website ga naar BorcaDen - Computer & GSM Reparatie - Den Haag

Jibi Back Cover Black for Galaxy S5 Triple Protect, Borca Online Onderdelen
Inhoud winkelwagen (1)AfrekenenUw klantgegevens

€ 7,95

Jibi Back Cover Black for Galaxy S5 Triple Protect JIBI0248
[P0158570]
Minimum order: 1

Jibi Back Cover Black for Galaxy S5 Triple Protect
Triple Protect
Deze case uit solide materiaal profiteert van het Triple Protect concept van Jibi. Dit unieke concept biedt een totale beveiliging voor elke Android smartphone of tablet.

Triple Protect beschermt de op alle mogelijke manieren, van buiten en van binnen. Jibi zet hierbij drie verschillende soorten protectie in: case, screen protector en Panda softwarebeveiliging.
Deze case in de kleur zwart zorgt voor een uitstekende bescherming van het scherm én de behuizing van de . De beschermcase zal de meeste stoten, schokken, krassen en vallen adequaat opvangen en het toestel behoeden voor beschadigingen. De zachte binnenzijde voorkomt dat het display beschadigd raakt. Daarbij blijven alle functies van het toestel normaal bedienbaar: de Jibi hoes laat alle ruimte vrij voor camera's, knoppen en connectors.
Meeverpakt met deze case is een perfect passende screen protector die het display beschermt tegen krassen en vuil en bovendien een super transparante weergave biedt van het display zonder dat de optimale aanraakgevoeligheid aangetast wordt. Het aanbrengen van de screen protector is eenvoudig, zonder luchtbubbels.
Daarnaast levert Jibi bij elke case softwarebeveiliging van Panda mee. Panda Mobile Security zorgt ervoor dat de gevrijwaard blijft van schadelijke virussen, malware, malafide apps en andere internet-bedreigingen. De Jibi Triple Protect verpakking bevat zich een kaartje met daarop een activatiecode om één jaar lang Panda Mobile Security voor één Android apparaat te verkrijgen. Deze software security omvat antivirus bescherming, SD-kaart scan, privacy controle, taakbeheer en antidiefstal.

Dankzij Triple Protect kan het Android toestel altijd en overal met een veilig gevoel worden gebruikt. Het mooie van dit alles is dat de prijs van dit Jibi Triple Protect product nog steeds uitermate concurrerend is. De drievoudige bescherming heeft géén prijsverhoging tot gevolg.

JIBI0248
Voorraad: 1

Klik hier voor actuele prijs en beschikbaarheid!

Beoordelingen

Is dit onderdeel geschikt voor mijn apparaat? Zoek hieronder uw model om te zien welke producten u kunt gebruiken...

Klik hier voor een lijst met geschikte apparaten voor dit onderdeel of product!

Default category

Lampen

Overige

Verlichting

Aanbiedingen

Accessoires

Accu's en batterijen

Adapters en laders

Geheugen en opslag

Inkt en toner

Kabels

Onderdelen

Randapparatuur

Reparaties en diensten

Standaard batterijen en laders

gTool - iPhone en iPad gereedschap

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken

Onderdelen Zoeken
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg
Talen
Nederlands English